Printee - za valentinovo podarite spomine

3 February 2020



Verjetno se spomnite, da sem vam pred kratkim predstavila fotoknjigo, ki sem jo ustvarila za Rossijev prvi rojstni dan preko aplikacije Printee. To objavo si lahko preberete tukaj. ­čÉż

Danes pa bi vam ┼żelela predstaviti nekaj, kar je odli─Źna ideja za darilce, pa naj bo to za valentinovo, rojstni dan, obletnico ali pa kak┼íno drugo prilo┼żnost. To je Printeebox, ┼íkatlica s posvetilom, v katero lahko shranite ┼żeljene fotografije. Jaz sem se odlo─Źila, da bom iz teh fotografij ustvarila sr─Źek na steni, ki sem si ga ┼żelela ┼że tako dolgo narediti. 

KAJ JE PRINTEE IN KAKO DELUJE

Printee je minimalisti─Źna in lu┼íkana aplikacija, ki jo je razvilo mlado slovensko podjetje. Namen te aplikacije je, da si uporabnik kar iz svojega telefona ustvari fotoknjigo, koledar ali pa razvije visoko kakovostne fotografije. Za izdelavo Printee izdelkov ne potrebujete ra─Źunalnika, predznanja in kakr┼ínega koli napora, ker je sama aplikacija zelo enostavna za uporabo. 

─îe ┼żelite nekomu podariti spomine v ┼íkatlici potem je Printeebox najbolj┼ía izbira. Naredite jo tako, da izberete najmanj 50 in najve─Ź 100 fotografij, si jih shranite v galerijo na telefonu, izberete kak┼íen stil fotografij ┼żelite (mat ali sijaj), kak┼íno naj bo posvetilo v ┼íkatlici ter kak┼íen naj bo izgled oz. barva ┼íkatlice.

Apliakcijo Printee si lahko prenesete tukaj. Sledite Printee tudi na Instagramu in Facebooku.





MOJA IZKU┼áNJA 

Svoj Printeebox sem prejela v dveh delovnih dneh, nad samim postopkom naro─Źanja in hitrostjo dostave sem zelo zadovoljna, ker tako hitro ne dobi┼í nikjer :) V┼íe─Ź mi je, ker lahko na rob ┼íkatlice napi┼íe┼í komu je namenjena, poleg tega pa lahko ┼íe v notranjost doda┼í lu┼íkano posvetilo. Fotografije so krasne, imajo lep sijaj. Le paziti morate, da jih ne obdelate s ┼ítevilnimi filtri v aplikacijah na telefonu, ker bo to zagotovo vplivalo na kon─Źni videz sprintane fotografije. Vsekakor je Printeebox lepo darilo za nekoga, ki ceni spomine in fotografije. 






KAKO NAREDITI SR─îEK NA STENI IZ FOTOGRAFIJ 

Jaz imam rada pokon─Źne fotografije, zato sem se odlo─Źila, da tudi sr─Źek na steni naredim iz pokon─Źnih fotografij, namesto iz vodoravnih. Za tak┼íen sr─Źek, kot sem ga naredila jaz boste potrebovali 4 vodoravne fotografije in 28 pokon─Źnih, torej vse skupaj 32. Potem jih pa samo razporedite, poravnate in jih prilepite na steno z lepilnim trakom. To je vse :)  Tukaj sem za vas pripravila ┼íe predlogo, ki vam bo v pomo─Ź pri izdelavi sr─Źka.








KAKŠNA JE CENA PRINTEEBOX-A

* 50 fotografij 21,90 eur 
* 100 fotografij 34,90 eur 
* po┼ítnina: 2,99 eur 
* stro┼íek obdelave naro─Źila: 0,99 eur

Pri naro─Źilu uporabi kodo LJUBEZEN, ki ti do 14.2 prina┼ía 30% popusta na fotografije, 15% popusta na koledar,  fotoknjige in Printeebox ter brezpla─Źno po┼ítnino pri naro─Źilu ve─Ź kot enega koledarja ali nakupu nad 40€.  



Hvala za branje ­čĺ×
Ta objava je nastala v sodelovanju s Printee vendar je mnenje o izdelku podano iskreno!