Kaj je novega pri The Body Shop Slovenija?

Prejšnji teden smo bile blogerke povabljene na The Body Shop Slovenija dogodek, kjer so nam predstavile njihove novosti. Vso dogajanje ste ...

Prejšnji teden smo bile blogerke povabljene na The Body Shop Slovenija dogodek, kjer so nam predstavile njihove novosti. Vso dogajanje ste lahko spremljali preko mojega Instagram profila, kjer sem vam pokazala tudi kaj sem prejela v goodie bagu. Veliko vas je zanimalo kako se mi zdijo prejeti izdelki, zato vam bom v današnjem blog zapisu na hitro predstavila vse izdelke. 

The Body Shop zgodba se je začela leta 1976 z Anito Roddick, ustanoviteljico podjetja. Je posebna zgodba o uspešnem podjetju, ki ima 100 % vegetarijanske izdelke, ne testira na živalih in pravično trguje ter s tem pomaga skupnostim po svetu. Več o njih in o pravični trgovini si preberi tukaj in tukaj

Na dogodku so predstavili številne novosti, jaz pa sem v vrečki prejela jogurt za telo in gel za tuširanje z ingverjem, meglico z zaščitnim faktorjem ter 2 sheet maski. 

Jogurt za telo sem preizkušala že lansko leto, in sicer takšnega, ki vsebuje moj najljubši vonj - banano. Objavo si lahko prebereš tukaj. Tokrat sem preizkušala jogurt za telo z vonjem ingverja. To je 100% veganski izdelek, ima gelasto,  "bouncy" teksturo, ki se enostavno nanese in hitro vpije v kožo. Nisem nora na ingver in se ga mnogokrat kar izogibam ampak tukaj v teh dveh izdelkih mi je prav všeč. Ni umeten, diši res kot po pravem ingverju. Čuti se malo spicy in svež vonj. Če imate radi ingver vam bosta gel za tuširanje in jogurt za telo zagotovo všeč. Opozorila bi le, da jogurt ni namenjen suhi koži, ker je tekstura zelo lahka in nikakor ne pušča mastnega občutka. Naslednji izdelek je meglica za obraz z zaščitnim faktorjem SPF 30, ki ne uniči ličil in ne pušča madežev. Njen namen je, da se nanese po uporabi kreme ali ličil, lahko pa se jo uporabi tudi čez dan, da se ohrani zaščitni faktor.  Priznam, da meglic ne uporabljam pogosto, a ker se mi sam koncept te zdi zelo zanimiv, jo bom vsekakor preizkusila. Všeč mi je ideja njene uporabe, mehek občutek na koži ter prijeten vonj. Edino kar me skrbi je prva sestavina na seznamu, ki je alkohol denat. Nisem kozmetologinja in nimam veliko znanja o sestavinah, zato vam izdelka ne bom odsvetovala, bi pa priporočala, da se pred nakupom pozanimate ali je primeren za vas. Vam poročam kako se bo obnesla.


Za konec še 2 sheet maski za vse, ki obožujete takšne vrste mask. Jaz se še nisem navadila na ta koncept uporabe, saj sem še vedno nekako old school in uporabljam maske v posodicah. So mi pa te sheet variante priročne za potovanja. Prejela sem 2 različici, eno z vitaminom E in drugo z aloe vero. Posebnost obeh je to, da sta iz naravnih vlaken in sta biorazgradljivi. Maska z vitaminom E je namenjena vlaženju, prav tako pa naj bi naredila kožo mehko in gladko, medtem ko tista z aloe vero pomirja razdraženo kožo. Jaz bom obe prihranila za potovanja in vam naknadno sporočim kako bosta. 
Je pa še veliko novega pri The Body Shop, ličila, maske za obraz, nega telesa in še mnogo več. Meni je znamka zelo všeč, ker ima vse značilnosti, ki mi pri podjetjih veliko pomenijo. Z veseljem bi še preizkusila ostale novosti :) 


You Might Also Like

0 commentsFollow @cindysabolcec on Instagram