Styling Oriflame jesenskih modnih kosov

4 November 2018

Pozdravljene drage bralke.
V današnji kratki styling objavi sem vam želela predstaviti kako sem v svoj styling vključila Oriflame jesenske modne kose. Tisti, ki me redno berete veste, kako navdušena sem, ko Oriflame 4x na leto predstavi svojo kolekcijo modnih kosov, ker so vsi kosi kvalitetni in posebni, prav tako pa boste z njimi zagotovo izstopali. Vse izdelki, ki so predstavljeni v objavi si lahko ogledate v aktualnem novemberskem katalogu, ki velja vse do konca novembra. 


Odette šal sem vzljubila na prvi pogled, je eden najlepših, kar sem jih kdaj nosila. Je mehek, prijeten na otip, topel ter je krasnih, nežnih barv. Lahko ga nosite kot šal, ki vas bo pozimi dobro grel, ali pa kot pončo, saj je zraven priložena tudi sponka (ki je na spodnji fotografiji nimam). Cena Odette šala je 25,99 eur, najdete ga tukaj ali pa na strani 59 v katalogu. 


Iz Lizzie kolekcije sem prejela uhane, uro in broško/ogrlico. Vsi izdelki imajo za motiv prikupno čebelico. Lizzie ogrlica se lahko nosi tudi kot broška, kakor jo imam jaz na spodnjih fotografijah. Cena broške je 11,99 eur, najdete pa jo tukaj. Uhančke boste našli tukaj, za njih pa odšteli 5,99 eur. Najbolj sem navdušena nad Lizzie uro (klik), ki se super sklada z Odette šalom, zaradi temne - petrolej barve. Pasek urice je tanek z zlatimi detajli. Ura nima cenenega, plastičnega videza. Če bi lahko izbirala bi imela raje rose gold barvo, a žal obstaja samo v zlati barvi. Cena ure je 29,99 eur. 

Vsi modni kosi so mi top! Najljubši mi je zagotovo šal in verjamem, da ga bom to zimo veliko nosila. Upam, da vam je bila objava všeč. Hvala za branje 💞
Ta objava je nastala v sodelovanju s podjetjem Oriflame, vendar je mnenje o izdelkih podano iskreno!