Herbio Herbaforce Sirup Aloja arborescens z aronijo

Pozdravljeni, danes želim z vami deliti mnenje o zelo zanimivem izdelku, in sicer gre za sirup, znamke Herbio, ki je pridelan iz rastline...

Pozdravljeni,
danes želim z vami deliti mnenje o zelo zanimivem izdelku, in sicer gre za sirup, znamke Herbio, ki je pridelan iz rastline aloe arborescens. Omenjen izdelek deluje kot prehransko dopolnilo, zraven pa je dodan še okus aronije zaradi blagodejnih in antioksidantnih lastnosti, saj ta spodbuja regeneracijo celic, varuje srce in ožilje, zavira proces staranja, zagotavlja pa tudi boljšo odpornost in več energije.

Bio sirup vsebuje torej sok iz listov aloje arborescens (30%), sok aronije (30%) in med. Marsikdo najbrž pozna rastlino po imenu aloe vera, ki se uporablja po vsem svetu za številne namene, kot je nega kože po sončenju, zdravljenje želodčnih težav in še marsikaj. Aloe arborescens pa sodi po učinkovitosti nad aloe vero, ker naj bi bila kar nekajkrat bolj učinkovita. Čeprav je rastlina znana že mnogo let, so jo šele v zadnjih nekaj letih temeljito raziskali, spoznali njeno kemično sestavo in blagodejne učinke.

V spletni trgovini Herbio so trenutno na voljo trije različni okusi omenjenega sirupa, in sicer aronija, ingver in granatno jabolko. Jaz sem si izbrala aronijo, ker mi je od vseh okusov najbolj privlačna. Sirup je sladek, okusen, ni preveč kisel in je lepo temno rdeče barve. 

Uživa se zjutraj in zvečer pol ure pred jedjo po eno jedilno žlico in pol. Takšna uporaba zadostuje za približno 20 dni. Sirup najdete na tej povezavi (klik), zanj pa boste odšteli 14 eur za 0,33L. 

Ker sem sirup pred kratkim šele pričela uporabljati, vam o vidnih učinkih še naknadno sporočim na svojem Instagramu.
Hvala za branje 💞
Ta objava je nastaja v sodelovanju s Herbio, vendar je mnenje o izdelku podano iskrenoYou Might Also Like

0 commentsFollow @cindysabolcec on Instagram