Kaj vse ti ponuja KIK? Oblačila, dekoracijo, pohištvo in še marsikaj

Pozdravljene lepotičke, prejšnji teden sem bila povabljena na dogodek, ki ga je organiziralo podjetje  Kik Slovenija . Vsaka izmed blogerk...

Pozdravljene lepotičke,
prejšnji teden sem bila povabljena na dogodek, ki ga je organiziralo podjetje Kik Slovenija. Vsaka izmed blogerk si je lahko izbrala nekaj kosov iz njihove trgovine. Jaz sem si izbrala udobne, mehke jeans hlače, baggy majčko v moji trenutno najljubši svetlo modri barvi in šik asimetrično majčko. Poleg tega sem izbrala še trenutno zelo "in" ceker s cofki. Nebi bila jaz, če nebi izbrala še kos pohištva, moderno nočno omarico, ki že krasi mojo sobo. Zraven pa sem dodala še nekaj poletne dekoracije, pladenj s potiskom lubenice in dekoracijo z napisom summer. Jaz že običajno veliko nakupujem v Kik trgovini, največkrat posežem po dekoracijah, ki jih uporabim za fotografiranje in drobnarijah za dom, tokrat pa sem prav vesela, da sem vzela še nekaj modnih kosov, ki so res zelo cenovno ugodni.

Outfit:
Jeans hlače - Kik
Bombažna modra majca - Kik
Belo-modra majca z rožicami - Kik
Ceker s cofi - Kik
Nočna omarica - Kik
Pladenj lubenica in okrasek summer - KikHvala za branje 💞
Ta objava je nastala v sodelovanju s Kik Slovenija, vendar je mnenje o izdelkih podano iskreno!

You Might Also Like

2 comments

  1. Dekoracijo zmeraj kupujem pri njih! Oblačila so mi pa po večini, na žalost, prevelika, čeprav sem videla že nekaj res lepih kosov!

    ReplyDelete
  2. Fulj lepo napisano - in všeč mi je tvoj blog, Cindy :) tudi zame so oblačila v Kiku navadno žal prevelika, razen iz otroškega oddelka, hehehe :D imajo pa res lepe sezonske dekoracije trenutno: https://www.letakonosa.si/kik/aktualni-letak-od-srede-05-12-2018-0/ če katera išče kakšne ideje slučajno :) LP !

    ReplyDeleteFollow @cindysabolcec on Instagram