L'Occitane Aromachologie Rebalancing Face Mask / L'Occitane maska za obraz za ravnovesje

Pozdravljene lepotičke. Dandanes je zelo (ampak res zelo) težko najti odlično masko za obraz. V iskanju maske za obraz v tubici ali po...


Pozdravljene lepotičke.
Dandanes je zelo (ampak res zelo) težko najti odlično masko za obraz. V iskanju maske za obraz v tubici ali posodici sem se odpravila v dokaj dobro založeni trgovini DM in Müller. V obeh trgovinah so imeli samo 3 maske znamke L'oreal,  ki so vse trenutno nove na trgu. Ostalo so bile maske v vrečkah (kar je zame totalna bedarija in metanje denarja stran). Dejstvo, da v trgovini enostavno ni mask me je resnično zmotilo. Po dolgem iskanju sem se odpravila v L'Occitane kjer sem na polički zasledila Aromakologijo masko za obraz za ravnovesje (klik). Cena maske je 21, 90 eur za 75 ml. Verjetno se lahko popolnoma vse strinjamo, da je ta cena kar precej visoka. No sprva se je tudi meni zdela maska čisto predraga, vse dokler jo nisem kupila, prinesla domov in prvič preizkusila. To je čudež.
L'Occitane pravi, da njihova maska pomaga odstraniti nečistoče s kože in zožiti pore. Njena formula, ki je zasnovana z eteričnimi olji, očisti kožo in jo naredi zdravo ter sijočo. Da bi bila zadeva še boljša, ima maska 100% naravno dišavo.

Hello lovelies.
You are probably all familiar with the struggle of finding a great face mask. I was searching for the perfect mask in many drugstores, such as DM and Müller and I didn't find it because they only have masks packed in a pouch and I really hate that. I was very desperate, but luckily I went to L'Occitane store and saw their Aromachologie Rebalancing Face Mask (click) for 21, 90 euro (75 ml). The price is a bit much and I know that, but believe me, this product is worth its price. 

L'Occitane  says that this face mask is enriched with absorbing vegetal and mineral powders to remove impurities and tighten pores. Formulated with essential oils, it purifies and rejuvenates the skin to restore its natural glow.


Mene vonj spominja na sproščujoč spa oz. welness trenutek. Dišava je pomirjajoča in čisto nevsiljiva. Kar mi je pri maski všeč je to, da ni vodena, je zanimive rahlo modre barve, ima prijeten vonj in resnično naredi to, kar obljublja. Kožo ne izsuši, je ne zateguje ampak jo nahrani in jo pusti mehko. Tudi mozolje učinkovito odstrani. To masko resnično priporočam vsem.

Za zanimivost: Aromakologija je veda, ki preučuje vpliv dišav na dobro počutje in harmonijo. Je umetnost združevanja izbranih eteričnih olj, ki ustvarijo sproščeno ali energije polno vzdušje.

The scent reminds me of relaxing spa or wellness moment. The fragrance is calming and gentle. What I like is the mask has a thick light blue texture. It has a pleasant smell and really does what it promises. It doesn't dry out the skin and tighten it too much, but it nourishes and keeps the skin very soft while it gently cleanses it. The face mask also tightens the pores and removes impurities. I highly recommend this face mask to everyone. Hvala za branje. Ta objava ni sponzorirana ❗
Thank you for reading. This is not a sponsored post ❗You Might Also Like

2 commentsFollow @cindysabolcec on Instagram