KAY'S iPhone ovitki: Pink Marble & Tropical Paradise

Bitka o tem ali ovitki za iPhone sploh imajo smisel traja že skoraj od začetka izdelave teh pametnih telefonov. Veliko je takšnih, ki ...


Bitka o tem ali ovitki za iPhone sploh imajo smisel traja že skoraj od začetka izdelave teh pametnih telefonov. Veliko je takšnih, ki zagovarjajo, da je na tako lep in prefinjen telefon škoda dati ovitek, spet ostali pravijo, da brez ovitka ne znajo živeti, predvsem zaradi strahu, da se telefon ne bi uničil. Jaz sem ena izmed teh. Sem ljubiteljica lepih ovitkov in svojem iPhonu privoščim novo preobleko vsaj 4x na leto ali celo večkrat (obsesija, vem). Na ovitke gledam kot na modni dodatek, ne samo na zaščito pred praskami.
Na slovenskem trgu se je pred časom uveljavila nova znamka trendi ovitkov za pametne telefone z nazivom Kay's. Pogovarjala sem se z nadvse prijazno Izabelo iz podjetja, ki mi je ponudila priložnost sodelovanja, kar mi je resnično v veliko veselje, da vam lahko torej v tej objavi predstavim 2 ovitka iz njihove kolekcije. Izbrala sem si Think Pink Marble Case in Tropical Paradise Case za iPhone 6s :)

Oba ovitka sta prispela zapakirana v posebni plastični vrečki skupaj s prelepima polaroidnima fotografijama, ki sta zares popestrili celotno izkušnjo. Moram priznati, da je bil sam pristop celotnega izdelka nekaj posebnega. Ovitka sta narejena iz TPU materiala (termoplastični elastomer), ki je najpogosteje uporabljen material pri ovitkih za mobilne telefone ravno zaradi njegove trpežnosti. Torej kvaliteta ovitkov je izjemna, saj se že na prvi otip vidi, da ovitka nista cenena, poleg tega pa sta precej "slim"  in zagotavljata telefonu dobro zaščito.


Najbolj všeč mi je dejstvo, da so vsi ovitki iz spletne strani Kay's natisnjeni v Sloveniji. Njihova embalaža je okolju prijazna in popolnoma biološko razgradljiva. Kay's ponuja čudovite ovitke ne samo za iPhone, ampak tudi za Samsung Galaxy naprave. Vse to in še več informacij lahko najdete na njihovi spletni strani, Facebook strani in Instagramu. Kay's ovitke lahko osebno prevzamete v Ljubljani in Celju v trgovini Gizzmo. Cena posameznega ovitka je 23, 99 eur, trenutno pa sta oba v akciji za 21, 99 eur.Želim vam prijetno nedeljo ☔️

Ta objava je sponzorirana, vendar je mnenje o izdelku podano iskreno ❗


You Might Also Like

0 commentsFollow @cindysabolcec on Instagram