COVER YOUR PHONE WITH RECOVER

Ovitke za telefone imamo skoraj vsi tisti, ki želimo zaščititi svoje napravice pred poškodbami. Na nalepke oziroma folije za mobilne te...


Ovitke za telefone imamo skoraj vsi tisti, ki želimo zaščititi svoje napravice pred poškodbami. Na nalepke oziroma folije za mobilne telefone pa včasih niti ne pomislimo, čeprav postajajo vse bolj in bolj priljubljene med potrošniki. Jaz sem prve folije zasledila že kakšnih 7 let nazaj, vendar so bile dostopne samo v Ameriki. V teh letih sem zamenjala kar nekaj telefonov, a nikoli nisem pomislila, da bi si tudi sama priskrbela kakšno nalepko, čeprav jih v zadnjih nekaj letih kar mrgoli na spletnih straneh kot sta eBay in Aliexpress. Vedno sem bila mnenja, da so te nalepke ekstremno nekvalitetne, da se hitro odlepijo in da jih je težko namestiti. Običajno, kadar naročamo takšne folije iz spletnih strani za nizko ceno, ne moremo pričakovati dobre kvalitete.

Nedolgo nazaj sem na Facebooku zasledila oglas za novo spletno trgovino ReCover. Tam lahko najdete ovitke za telefone in tablice, etuije za prenosnike ter folije za telefone, tablice in prenosnike. Ker nalepko za prenosnik in ovitek za telefon že imam, me je zamikalo preizkusiti še folijo. V podjetju so bili zelo prijazni in mi dovolili, da si sama izberem svoj dizajn. Uporabila sem to fotografijo, na kateri piše Seize the day, kar nekako pomeni izkoristi sedanji trenutek.

ReCover pravi, da so njihove folije najtanjša zaščita za vašo napravo. Folije so obstojne, natančno prilagojene izbrani napravi in jih je izredno lahko namestiti (brez mehurčkov). Napravo varujejo pred praskami in sledmi uporabe ter jo naredijo unikatno. Ob odstranitvi pa ne puščajo sledi. ReCover vam omogoča, da si oblikujete svojo folijo s sliko in tekstom po lastni izbiri.


Sama sem s svojo folijo zelo zadovoljna. Odlično se prilega mojemu stilu in napravi, zdi se mi tudi, da odlično paše rose gold barvi telefona. Všeč mi je, da je folija prijetna na dotik in da poudari moj telefon. Marsikdo je že obrnil pogled na mojo nalepko, saj je res nekaj unikatnega in izvirnega, veliko bolj kot običajen ovitek. Res je, da takšna folija ne varuje telefon pred poškodbami, tako kot to naredi ovitek, a za skrbne lastnike mobilnih telefonov je to odlična popestritev. Za tiste malo bolj nerodne, pa priporočam, da si na telefon poleg folije nadanete še prozoren ovitek, da bo vaša folija vidna, telefon pa zaščiten. Jaz sem dobila tudi sprednjo stran nalepke, vendar je tukaj nisem poslikala, se pa tudi ta ujema s sliko na zadnji strani.

Tudi naročilo na spletni strani Recover je zelo enostavno. Samo izberete svojo napravo in uporabite svojo fotografijo ali izberete njihov že pripravljen dizajn. Cena folije je 12, 90 eur. Recover najdete tudi na Facebooku.

Ker vas, svoje sledilce podpiram, da z ReCover folijo izrazite svoj stil, vam skupaj s podjetjem ponujamo prav posebno kodo za 15 % popust na nakup. Koda velja do konca meseca februarja. KODA: Cindy15

Zelo bi bila vesela vašega odziva, če se odločite za nakup :)
Prijetno ustvarjanje in unikaten dan vam želim!

You Might Also Like

0 commentsFollow @cindysabolcec on Instagram