MAGIC PLANNER

Mislim, da ni boljšega od tega, da si v življenju res dobro organiziran. Sama lahko zase rečem, da sem izredno organizirana oseba in enos...Mislim, da ni boljšega od tega, da si v življenju res dobro organiziran. Sama lahko zase rečem, da sem izredno organizirana oseba in enostavno ne delujem normalno brez planerja. Velikokrat se mi je že zgodilo, da sem doma pozabila svoj najljubši planer in ravno takrat sem si morala zabeležiti vanj pomembne zadeve. No takšne situacije me resnično spravljajo ob živce. Magic planner pa mi je v ta namen poslal svoj magični planer, da se mi omenjena situacija ne bo več ponovila :)

Podjetje je sicer že v letu 2015 imelo svojo ponudbo planerjev, a ker je bila preveč pisana za moj okus se nisem odločila za nakup. V letu 2016 pa so ponudbo dopolnili s tremi novim izdajami. Ker sem minimalist sem si iz njihove ponudbe izbrala planer v črni barvi (črna klasika, itak!), z minimalističnim dizajnom, ki je takoj pritegnil moje oči. Planer je črne barve s trdimi platnicami, ki se izredno hitro pokraspajo zaradi nehvaležne črne barve. Na glavni sprednji platnici je spodaj v desnem kotu zelo luškan citat, ki pravi takole: "Don't wait for opportunity, create it." Tudi skozi celoten planer so napisani zanimivi citati. Planer vsebuje mesečni kolendar skupaj z dnevnim pregledom aktivnosti. Je zelo priročen, saj si lahko za vsak dan zapišeš, kakšne opravke imaš. Poleg kolendarja boš v svojem novem organizatorju našla tudi ostale zanimive strani, da si lahko zapišeš pomembne dogodke, rojstne dneve, imaš na pregledu svoje finance in podobne zadeve. Cena planerja je 15 eur + poštnina.

Notranjost mojega črnega planerja si lahko pogledaš tukaj, Magic planner pa najdeš na Facebooku in Instagramu. Njihove planerje lahko kupiš tudi v Knjigarnah Felix. Naročilo lahko oddaš na support@lifewithmagic.com (tam tudi izveš kateri planerji so še na voljo).

Veselo planiranje ♡


Ta objava je sponzorirana, vendar je mnenje o izdelku podano iskreno ❗


You Might Also Like

0 commentsFollow @cindysabolcec on Instagram