VISETT HAAR-STOP ZAVIRALEC RASTI DLAČIC (VANILIJA)

Pozdravljene lepotičke ♡ Danes imam za vas pripravljeno objavo, ki je nastala v sodelovanju z znamko MetroShop . Poslali so mi izdelek...


Pozdravljene lepotičke ♡
Danes imam za vas pripravljeno objavo, ki je nastala v sodelovanju z znamko MetroShop. Poslali so mi izdelek, ki sem ga že uporabljala pred sodelovanjem z njimi in mi je bil zelo všeč, zato sem se ponovnega testiranja resnično veselila. 

Veste, da me blogerke vedno testiramo nove in zanimive izdelke, zato ste verjetno že zasledile kaj o Visett zaviralcu rasti dlačic. Gre za negovalno peno, ki po približno štirih tednih redne vsakodnevne uporabe upočasni rast dlačic. Za željen rezultat je potrebno izdelek nanesti na kožo vsak dan po odstranjevanju dlak ali britju, podobno kot losjon za telo. Pena ima nežen vonj po vaniliji, ki je meni zelo prijeten. Po nanosu je moja koža zelo mehka. Z uporabo te pene se na žalost ne moremo povsem izogniti britju, lahko pa podaljšamo čas med dvema britjema. 

Najbrž se sprašujete kako izdelek deluje? Ker nisem strokovnjak na tem področju, vam bom na kar se da preprost način povzela opis iz spletne strani, kjer se izdelek prodaja. Gymnema Sylvestre je rastlina, ki raste v tropskih deževnih gozdovih v Indiji. Omenjena sestavina preprečuje delitev celic v dlačnem mešičku in s tem upočasni rast dlačic ter jih tudi tanjša. Seveda je hitrost, s katero raste las in debelina odvisna od aktivnosit lasnih mešičkov. Sestavina daje občutljivi koži občutek mehkobe po britju ali depilaciji. Ker je učinkovina rastlinski izvleček, se iz telesa izloči vsakih 24-48 ur, zato moramo za polni učinek Visett Hair Stop nanašati vsak dan. 

Meni je izdelek všeč predvsem zaradi vonja in ker sem opazila, da se mi tudi dlačice manj vraščajo. Negovalno peno sem nekaj časa uporabljala vsak dan in opazila dokaj viden učinek pri upočasnitvi rasti dlačic. Peno bom še naprej uporabljala in vam poročala kakšen je učinek na dolgi rok, zato spremljajte mojo Facebook stran.  Cena izdelka je 7, 99 eur in ga lahko najdete v spletni trgovini MetroShop


▷ Čeprav mi je bil izdelek poslan, je to moje osebno mnenje ◁
     Cindy ♡
You Might Also Like

2 comments

 1. Ravno sem razmišljala o nakupu tega, ker se mi zadnje čase dlačice po britju nenormalno vraščajo. -.- bom poskusila! :)
  J. ♡

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jaz ti ga priporočam, je pa od Afrodite after shave najboljši kar se tiče vraščanja dlak ! :)

   DeleteFollow @cindysabolcec on Instagram