MELVITA PREDSTAVITEV KOLEKCIJE ROŽNI NEKTAR

Melvita je nekaj časa nazaj lansirala prenovljeno kolekcijo Rožni nektar , z izboljšano formulo, ki kožo napolni z vlago in jo nared...Melvita je nekaj časa nazaj lansirala prenovljeno kolekcijo Rožni nektar, z izboljšano formulo, ki kožo napolni z vlago in jo naredi mehkejšo in prožnejšo, polt pa izgleda sijoča in sveža. Na predstavitev te čudovite kolekcije za nego obraza smo bile povabljene tudi nekatere lepotne blogerke. Družile smo se v ljubljanskem Maxiju, kjer so nastale tudi spodnje fotografije. V sklopu našega druženja nam je Helena Karababas, ki je strokovnjakinja iz Francije in vodi mednarodna izobraževanja za Melvito, predstavila prenovljeno kolekcijo Rožni nektar za obraz, ki je rezultat edinstvenega postopka, razvitega na Melvitinem Oddelku za R&R. Nega je primerna za normalno do suho kožo. Kaj je tako posebno pri tej kolekciji ? Vrtnice iz katerih so izdelki narejeni, pomagajo odžejati dehidrirano kožo in spodbuditi kroženje vode v povrhnjici. Melvita pravi, da se iz cvetnih lističev stolistne vrtnice, ki so namočeni v vroči vodi, sprostijo vlažilni sladkorji in mineralne snovi, tako pa nastane izjemno osvežilen poparek. 

Helena je z nami delila število uporabnih nasvetov glede vlaženja kože. Pokazala nam je kako se uporabljajo izdelki iz Melvitine prenovljene kolekcije za čim boljše vlaženje kože. Iz Heleninega predavanja sem se veliko naučila. Po tem je sledila predstavitev oblačil iz kolekcije Inanna, ki jo je modna oblikovalka Janja Videc predstavila na Ljubljanskem tednu mode. Melvita je mlado modno oblikovalko sponzorsko podprla in v ta namen smo blogerke skupaj z vabilom dobile tudi broško narejeno iz blaga v obliki rožice, ki je bila naša vstopnica za dogodek. Čakala nas je tudi slastna pogostitev. Celoten dogodek je bil zelo lepo zasnovan in je v meni vzbudil pozitivno energijo. Res je pomembno, kakšne izdelke uporabljamo in kaj dajemo na kožo. Različni vplivi naredijo našo kožo manj prožno in utrujeno, zato je pomembno, da jo dobro negujemo in prava izbira za to je kolekcija Rožni nektar, v kateri lahko najdete naslednje izdelke: 
✿ Vlažilno dnevno kremo
✿ Osvežilno micelarno vodico
✿ Osvežilno čistilno mleko 
✿ Vlažilno masko
✿ Vlažilni gel 
✿ Vlažilni gel za oči proti zabuhlosti in podočnjakom
✿ Vlažilno BB kremo

Blogerke smo po koncu dogodka prejele tudi beauty bag z dvema izdelkoma, in sicer vlažilno dnevno kremo ter balzam za ustnice in suhe predele. O obeh izdelkih bom na blogu še pisala, tako da kmalu pričakujte objavo, za zdaj pa lahko samo povem, da zelo lepo dišita :) Če vas zanima še kaj več o kolekciji, priporočam, da odklikate na Melvitino spletno stran

Hvala Melvita za tako lepo doživetje in hvala bralcem za branje.
Cindy ♡

You Might Also Like

0 commentsFollow @cindysabolcec on Instagram