MY BEAUTY BOX APRIL

Nov mesec in nova objava o My Beauty Box škatlici. Tokratna škatla je prišla z majhnim zamikom, zato si lahko svojo aprilsko izdajo še ve...


Nov mesec in nova objava o My Beauty Box škatlici. Tokratna škatla je prišla z majhnim zamikom, zato si lahko svojo aprilsko izdajo še vedno do konca maja priskrbite tukaj. Najprej si preberite objavo, saj vas bo tomesečna vsebina zagotovo navdušila.

Za tiste, ki še ne veste kaj My Beauty Box sploh je, vam povem, da je to mesečna naročniška storitev, ki kupcu vsak mesec ponuja paket petih izdelkov (full size ali testerjev), zapakiranih v čudovito vijolično škatlico. Cena je 12 eur na mesec + poštnina, ob vsakem nakupu pa prejmete 100 točk (10 eur), ki jih lahko porabite v njihovi spletni trgovini, kjer so vedno najde nekaj zanimivega.

V aprilski lepotni škatli se skriva:
✿ L'Oreal Caresse Baume balzam/rdečilo za ustnice v odtenku Rose Me On
✿ Brush Works pilica za nohte
✿ Rimmel Scandaleyes senčilo za oči v odtenku Trespassing Taupe
✿ Max Factor Miracle Touch kremno rdečilo v odtenku Soft Candy
✿ Sally Hansen Color Frenzy lak za nohte (Candy Drop)
✿ Tanya Burr lak za nohte (Mini Marshmallows)


Meni se zdi vsebina res zelo zanimiva, poleg tega pa so ta mesec vključili celo 6 full-size izdelkov, kar je res imenitno. Najbolj mi je všeč L'Oreal Caresse Baume balzam za ustnice v odtenku Rose Me On, saj prelepo diši in lepo nahrani ustnice. Tudi pilica za nohte je zelo priročna, še posebej, ker sem hotela ravno iti v drogerijo po novo. Max Factor Miracle Touch kremnega rdečila sem se zaradi zelo kričeče rdeče barve kar ustrašila, ampak sem hitro ugotovila, da se rdečilo po nanosu na kožo pretvori v svetlo rdečkasto barvo in lepo poudari lička. To mi je zelo všeč, ker ne maram rdečil, ki se nanašajo s čopičem, saj ga vedno nanesem preveč, tega pa lahko nanesem točno toliko kot si želim. Oba laka za nohte naredita super kombinacijo. Tanya Burr lak je zelo nežno roza barve, Sally Hansen pa to rozo barvo popestri z bleščicami. Si že predstavljam decembrsko manikuro z njim. Rimmel Scandaleyes senčilo za oči v odtenku Trespassing Taupe je zelo kremno in dobro pigmentirano, moram malo eksperimentirati z njim, da vidim kakšne vse videze lahko z njim naredim. 

Kot vidite, vsebina res presega svojo vrednost. Če so vam izdelki všeč si ne pozabite naročiti svojo škatlico tukaj, vendar pohitite, saj je do konca maja samo še nekaj dni. Poglejte si še moje ostale My Beauty Box objave

Hvala My Beauty Box za tako prelepo darilce in hvala bralcem za branje :)
Cindy 

You Might Also Like

0 commentsFollow @cindysabolcec on Instagram