Sejem Kozmetike in Lepote Love Beauty Ljubljana, 9.4.2016

Pozdravljene lepotičke  ♡ Kot lepotna bloggerka in navdušenka nad kozmetiko, se čutim dolžna, da se ob vsaki priložnosti udeležim kakšneg...

Pozdravljene lepotičke 
Kot lepotna bloggerka in navdušenka nad kozmetiko, se čutim dolžna, da se ob vsaki priložnosti udeležim kakšnega lepotnega dogodka in tokrat je bil na sporedu Sejem kozmetike in lepote Love Beauty, ki se je odvijal na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani, 9. in 10. aprila. Jaz sem sejem obiskala samo v soboto, saj sem za ta dan imela kot bloggerka s strani organizatorjev brezplačen vstop, za kar se jim resnično zahvaljujem. 
To je prvi tovrstni sejem v Ljubljani, zato sem se ga še z večjim veseljem udeležila. 
Cena enodnevne vstopnice je bila 6 eur, dvodnevne pa 10 eur. Na sejmu so bili različni razstavljalci, od dobaviteljev opreme oz. preparatov za kozmetične salone, do makeup artistov in trgovin s kozmetičnimi izdelki, ki so pokrivali področja kozmetike, frizerstva, manikure, pedikure, estetike in wellnessa. Poleg ogleda stojnic kozmetičnih profesionalcev so se lahko obiskovalci udeležili tudi zanimivih strokovnih predavanj in sodelovali v nagradnih igrah različnih razstavljalcev ter si ogledali ponudbo produktov, namenjenih neprofesionalni uporabi. Tukaj si lahko ogledate seznam razstavljalcev. Jaz sem na sejmu zelo uživala, saj sem dobila kontakte večih podjetij in spoznala kar nekaj lepotnih profesionalcev.
Spodaj lahko vidite še slike iz sejma, ki jih žal ni veliko, ker sem čas za objektivom v večini posvetila snemanju videa, ki si ga lahko pogledate spodaj :)
Hvala za branje ♡
Cindy 

You Might Also Like

4 comments

 1. Super video! Kakšna je tvoja splošna ocena, se je splačalo it, je uresničilo tvoja pričakovanja ali ne? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hvala ! :) Jaz bi rekla da se je splačalo, še posebej ker sem stopila v stik s kar nekaj podjetij in si ogledala številne nove kozmetične izdelke.

   Delete
 2. Zanimiv video in super fotke, mi je žal, da mi ni uspelo priti. ;/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hvala Larisa :) Boš pa naslednje leto ane ? :) Verjamem, da še bo kakšen podoben sejem :)

   DeleteFollow @cindysabolcec on Instagram