LE COUVENT DES MINIMES PREDSTAVITEV NOVE KOLEKCIJE EAU SEREINE

Pozdravljene lepotičke ♡ Najprej se iskreno opravičujem, ker sem bila nekaj časa odsotna, to je bilo predvsem zaradi študija. Se bom potr...

Pozdravljene lepotičke ♡
Najprej se iskreno opravičujem, ker sem bila nekaj časa odsotna, to je bilo predvsem zaradi študija. Se bom potrudila bolj pogosto pisati.
Danes imam za vas pripravljeno objavo o dogodku, katerega sem se udeležila na začetku meseca marca. Gre se o predstavitvi nove kolekcije Eau Sereine od Le Couvent des Minimes, ki jo že lahko najdete na prodajnih poličkah po Sloveniji. Zelo vesela sem bila, da sem bila povabljena na dogodek, saj je bilo res imenitno, kar kažejo tudi slike in video. Upam, da si ga boste ogledale :)
Najprej pa nekaj o sami kolekciji Eau Sereine. Bila je ustvarjena z namenom, da nas spodbuja, da se umirimo, sprostimo in uživamo v vsakem trenutku v življenju. Glavni noti sta mandarina in sivka, zelo zanimiva in sveža kombinacija.

V kolekciji lahko najdete 5 izdelkov:
♢ Kolonjska vodica
♢ Sproščujoča meglica za lahko noč
♢ Sproščujoči gel za prhanje
♢ Sproščujoča peneča kopel
♢ Vlažilna krema za roke

Poleg tega, da smo se bloggerke pošteno najedle dobrot, se prepuščale vonju sivke in mandarine ter zajele precejšnje število fotografij, smo tudi veliko izvedele o čuječnosti. Naučile smo se kako uživati v vsakem trenutku v življenju, kako se ustaviti in sprostiti. Po čudovitem druženju smo dobile v goodie vrečki meglico za lahko noč, kremico za roke in pa masko za spanje. Kremico še nisem uporabila, ker jih imam trenutko preveč za porabit, sem pa že preizkusila meglico, ki ima zelo nežen, pomiritveni vonj. Jaz meglico uporabljam tudi kot dišavo za sobo, saj mi je prijeten in nežen vonj sivke zelo všeč. Priporočam vam, da pokukate v ljubljansko Namo ali pa Müller prodajalne, kjer si lahko celotno kolekcijo tudi ogledate in jo preizkusite. Ob nakupu kolonjske vodice Eau Sereine pa lahko prejmete tudi uporabno darilo, ki ga imam tudi jaz, in sicer spalno masko :)
You Might Also Like

2 comments

  1. Čudovite fotografije :) Ste res lepo uživale. In pa super video! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala Valentina <3 Super je bilo, samo vse prehitro mine :(

      DeleteFollow @cindysabolcec on Instagram