MY BEAUTY BOX MAREC

Za nami so že velikonočni prazniki, ki so bili obarvani s prelepimi velikonočnimi jajčki, pomarančami in sladkani s čokoladnimi zajčki....


Za nami so že velikonočni prazniki, ki so bili obarvani s prelepimi velikonočnimi jajčki, pomarančami in sladkani s čokoladnimi zajčki. Jaz sem svoje preživela v krogu družine, kar je nekaj najlepšega. Nekaj dni pred prazniki pa sem na dom dobila tudi marčevsko My Beauty Box škatlico. Zopet sem vriskala od veselja. Tema tega meseca je bila "eko lepota", to pa zato, ker so v škatli naravno, bio, organsko in vegansko certificirani izdelki. Vse pohvale My Beauty Box, meni je škatla ena izmed boljših ! :) 

Za tiste, ki še ne veste kaj My Beauty Box sploh je, vam povem, da je to mesečna naročniška storitev, ki kupcu vsak mesec ponuja paket petih izdelkov (full size ali testerjev), ta mesec celo šestih, zapakiranih v čudovito vijolično škatlico. Cena je 12 eur na mesec + poštnina, ob vsakem nakupu pa prejmete 100 točk, ki jih lahko porabite v njihovi spletni trgovini.

Poglejmo kaj se skriva v marčevski škatlici:
✿ Full-size Lavera Eyeshadow Base 
✿ Lily Lolo Star Dust Illuminating Shimmer 0, 57 g
✿ Khadi olje za obraz in telo 10 ml
✿ Full-size Lavera črtalo za ustnice  
✿ Farfalla šampon za lase mini 
✿ Weleda kremasta prha mini 
✿ Lindt čokoladni zajček 

Tokratna vsebina me je res presenetila, še posebej zaradi mini čokoladnega zajčka. Kako pozorno! :) Žal izdelkov nisem uspela dobro preizkusiti, saj bi drugače ta objava prišla na vrsto šele aprila, ko škatlica ne bi bila več na voljo, lahko pa vam povem svoje prve vtise. Laverina podlaga za oči ima zelo prijeten, naraven vonj. Všeč mi je, da mi daje občutek, da na moji koži ni veliko kemikalij. Tekstura je vodena in brezbarvna, kot nekakšen gel, ki se hitro vpije v kožo. Ta izdelek mi bo vsekakor prišel zelo prav, saj doma nimam še nobene podlage za senčila. Farfallin šampon še nisem odprla, ker moram najprej porabiti tiste, ki so že odprti. Je pa popoln za potovanje, saj je majhen in priročen. Weledina kremasta prha ima prijeten vonj po mandljevem mleku in komaj čakam, da se bom odpravila na kakšen izlet in jo bom lahko vzela s seboj. Khadi olje za obraz in telo ima bolj orientalski vonj po vrtnicah, v kombinaciji s kurkumo. Zelo hitro se vpije v kožo, lahko pa se uporablja za obraz ali telo. Lavera črtalo za ustnice ima zelo kremasto in mehko teksturo, pa tudi odtenek mi je všeč, saj je zelo lepe, pepelnato roze barve. Mislim, da sem bila najbolj navdušena nad Lily Lolo mineralno podlago. Že sama mini embalaža je tako prisrčna. Njihove kozmetike do sedaj še nisem imela priložnost preizkusiti, mi je pa ta izdelek zelo všeč. 


Če vam je škatlica všeč, imate časa še do konca meseca marca, da si jo priskrbite. Kliknite tukaj za naročilo. Vrednost škatle je malo več kot 15 eur, po cenah iz spletne strani Ecco Verde, kar pomeni da se nakup marčevske škatlice zares splača. Mislim, da je vsebina več kot le odlična, izdelki so brez nepotrebnih kemikalij in vsi prelepo dišijo ! 


Poglejte si še moje ostale My Beauty Box objave
Hvala My Beauty Box za tako prelepo darilce in hvala bralcem za branje :)
 Cindy 

You Might Also Like

0 commentsFollow @cindysabolcec on Instagram