MY BEAUTY BOX JANUAR

Pozdravljene lepotičke  ♡   Čeprav je zelo težko najti čas za blog med izpitnim obdobjem, se vseeno trudim, da vsak teden pripravim no...


Pozdravljene lepotičke  
Čeprav je zelo težko najti čas za blog med izpitnim obdobjem, se vseeno trudim, da vsak teden pripravim novo objavo. Danes imam za vas oceno januarske naročniške škatlice, ki mi jo je poslalo podjetje My Beauty Box. Decembersko objavo v kateri sem govorila o vsebini prejšnje škatlice in pojasnila kaj sploh pomeni naročnina in kako deluje, pa si lahko prebereš tukajV notranjosti januarske škatlice se skrivajo izdelki, ki jih lahko vidiš na zgornji sliki, to pa so:
 Rimmel I Love Lasting Finish lak za nohte (odtenek 170 Lively Lilac)
 Lavera Bio Basis Sensitive balzam za ustnice
 Lavera Bio maska za lase z grozdjem 
 Kneipp olje za kopel z vonjem limone (20 ml)
 2x vzorček Teapigs čaja - jabolka&cimet in super sadje 


Ker sem freak na čaje sem se najbolj razveselila dveh vrečk čaja. Seveda ju nisem mogla preizkusiti, dokler nisem naredila fotografij za blog, pa verjamite, da me je zamikal topel čaj že ko sem odprla škatlo. Po slikanju sem si najprej privoščila tistega z jabolkom in cimetom in moram priznati, da je bil odličen. Takoj sem preverila spletno stran Teapigs, da bi naročila še kakšno vrečko, a čaji žal niso za nakup preko spleta. 
Ubistvu mi je celotna vsebina škatle zelo všeč. Balzame za ustnice obožujem, še posebej, če so plod naravnih sestavin, kot je tale Laverin. Tudi maska za lase mi bo prav prišla, saj moji lasje po mrzlih dnevih potrebujejo še dodatno nego. Rimmel laka za nohte doslej še nisem sprobala, tako da je to moj prvi Rimmel lak, z odtenkom sem pa nadvse zadovoljna. K sreči imam doma kopalno kad, tako da mi bo tudi Kneipp limonino olje za kopel prišlo prav, mislim, da bo tudi očetu zelo všeč, saj obožuje vonj po citrusih.

Če povzamem, sem z vsebino škatle zelo zadovoljna. Všeč mi je to, da je notri veliko različnih izdelkov, in se za vsak okus nekaj najde :) Po mojih hitrih kalkulacijah je vrednost škatle okoli 10 €, lahko pa da se motim (Kneipp olje - 2,18 €, Rimmel lak - 1,75 €, 2x Teapigs čaj - 1,70 €, Maska za lase - 1,50 €, Balzam za ustnice - 2 €), zraven pa dobiš tudi prelepo vijolično škatlo, ki jo lahko ponovno uporabiš za kakšen nakit ali pa makeup. 

Škatlo lahko naročiš na spletni strani My Beauty Box. Cena je 15 €. Lahko se odločiš za mesečno naročnino ali pa za enkratni nakup. Če te zanima še kaj, mi piši v komentarje spodaj :) 


My Beauty box lahko najdeš tudi na Instagramu.
Čeprav mi je bila škatla poslana v test, je to moje osebno mnenje :) 
Hvala za branje 

You Might Also Like

0 commentsFollow @cindysabolcec on Instagram