MY BEAUTY BOX DECEMBER

Verjetno že veš, da smo nedolgo nazaj tudi v Sloveniji dobili svojo prvo naročniško lepotno škatlo z imenom My Beauty Box . Naročniške šk...


Verjetno že veš, da smo nedolgo nazaj tudi v Sloveniji dobili svojo prvo naročniško lepotno škatlo z imenom My Beauty Box. Naročniške škatle so v ostalih državah po svetu že nekaj časa pravi hit in sedaj imamo tudi mi možnost si zagotoviti svojo.
My Beauty Box je mesečna naročniška storitev, ki kupcu vsak mesec ponuja paket petih izdelkov (full size ali testerjev), zapakiranih v čudovito škatlico. Izdelki, ki jih paket vsebuje so različni, večinoma pa so od uveljavljenih in drugih priljubljenih blagovnih znamk.
Bistvo škatle je, da vsak mesec sprobaš nekaj novega, saj ne veš kaj te čaka v paketu. Če ti je kaj v paketu še posebej všeč, se lahko odločiš za nakup full size izdelkov, ki jih najdeš v spletni trgovini My Beauty Box.

Cena škatle je 15 € na mesec, ob vsakem nakupu lepotnega paketka pa prejmeš 100 točk, ki jih lahko porabiš v spletni trgovini. 
Lahko se odločiš za enkratni nakup ali pa za mesečno naročnino, izbira je tvoja, vsekakor pa z nakupom ne boš razočarana :) Škatlo pa lahko kupiš tudi kot darilo nekomu za rojstni dan ali kakšno drugo priložnost.Najprej bi povedala, da sem zelo navdušena nad samim dizajnom škatle oz. paketka, saj je res kvalitetno prezentiran. Prelepa pastelno vijolična-lila barva izgleda zelo šik in moderno ter izgleda še posebej lepo na polički ali omari. Ko škatlo odpreš je notri vijolična pentlja in papir z motivom ličil ter nalepko. Škatla je res nekaj posebnega in daje vtis, da je bila prav skrbno oblikovana za vsakega kupca posebej. V notranjosti se v decemberski škatli skrivajo izdelki, ki jih lahko vidiš na zgornji sliki, to pa so:
Full size Essie lak za nohte (odtenek Summit of Style)
 Yankee candle Red Apple Wreath mala svečka 
 Full Size Weleda krema za roke iz rakitovca 
 Lindt čokoladni božiček 
 Macadamia maska za lase (15 ml)
 Ginvera Green Tea BB krema (8g)
Ginvera Green Tea BB krema ima zelo prijeten vonj, tudi oddtenek je odličen  za mojo kožo. Polna ocena na blogu še sledi :)
Essie lak je prečudovit in popoln za zimske mesece, bleščice pa še dodatno popestrijo vsako manikuro. Naj povem, da je to tudi moj prvi Essie lak, zato sem bila paketka še bolj vesela :)
Vrednost paketa je vsekakor večja od 15 €. Essie lak stane 9,90 € v DM prodajalnah, Weleda kremica je 7,50 €, Yankee Candle svečka pa stane 2,60 € na spletni strani YankeeCandle.si. Že to vse skupaj nanese čez 15 €, testerji pa so samo še dodatek k vrednosti škatle. Paketka ne preplačaš, je pa čisto odvisno od vsakega posameznika ali je z vsebino zadovoljen, saj smo si vsi različni.  Meni je vsebina zelo všeč, saj mi bodo vsi izdelki prišli prav :)
Zdi se mi še posebej prikupno, da je v škatli še čokoladni božiček, kar je majhna pozornost, ki meni osebno veliko pomeni. Zelo navdušena sem bila tudi nad Yankee svečko, zaradi katere je celotna škatla dišala po božiču in kasneje (po fotografiranju) tudi moja soba. 


My Beauty box lahko najdeš tudi na Instagramu.
Čeprav mi je bila škatla poslana v test, je to moje osebno mnenje :) 
Hvala za branje 

You Might Also Like

2 comments

 1. Mene je prepricala, tale mesec je res top vsebina.
  Ps ravno te berem prek telefona in imas svetovno template. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mene tudi, me prav zanima kakšna bo vsebina naslednji mesec :) Sem videla tudi tvoj review tele škatlice in mi je zelo všeč :)
   O hvala ! <3

   DeleteFollow @cindysabolcec on Instagram