RAWR ČOKOLADE

Sem Cindy in sem čokoholik, kar dokazuje tudi dejstvo, da se med pisanjem objave o čokoladi sladkam s čokolado. Če sem iskrena, jem č...Sem Cindy in sem čokoholik, kar dokazuje tudi dejstvo, da se med pisanjem objave o čokoladi sladkam s čokolado. Če sem iskrena, jem čokolado non-stop, temu se pač ne morem upreti. Naj vas ne čudi, če boste v tej objavi večkrat naleteli na besedo čokolada.

Verjetno ste že slišali za nove Rawr čokoladice, ki so kot novost na slovenskem trgu obnorele vse čokoholike. Omenjene čokolade prihajajo iz Anglije, k nam pa jih je uvozilo podjetje Moja Čokolada, d.o.o.
Če zanje še niste slišali, potem si preberite to objavo, pri tem pa vam ne morem zagotoviti, da se vam ne bodo začele cediti sline :) 
Čokolade Rawr so presne, organske in veganske čokoladice s Fairtrade certifikatom. Ne vsebujejo glutena, jajc, GSO in umetnih barvil ter arom. 
Za njih sem izvedela šele nekaj časa nazaj, ko me je Andraž iz Moje Čokolade kontaktiral in mi dal možnost, da si sama izberem 2 čokoladi po mojem okusu in jih prejmem v test. Ker sem ljubiteljica vseh možnih vrst čokolad je bila odločitev težka, a odločila sem se za okus pomaranče ter vanilije z goji jagodami.
V njihovi spletni trgovini pa so na voljo poleg teh dveh tudi naslednje čokoladice: 
Z okusom mentola
Z lucumo 
68 % kakava
80 % kakava (temna čokolada) 


Embalaža, ki je totalno luškana, me je presenetila s samim dizajnom in z dejstvom, da je narejena iz recikliranega papirja in kakavovih luščin, res pohvalno ! Rawr čokolada z vanilijo in goji jagodami je res okusna, ni pa preveč grenka. V njej lahko zasledimo koščke goji jagod, vanilije sicer nisem okusila, vseeno pa mi je bila čokolada zelo dobra. 

Tudi pomarančna ima blagi okus in mi je prav zaradi tega tudi všeč. Nikakor se ne bi pritoževala, če bi lahko sprobala tudi ostale okuse, še posebej tisto z lucumo in mentolom :) 


Verjamem, da nas ima večina rada klasične čokolade, Milko in podobne, a kadar si želimo nekaj več, potem pride na vrsto Rawr čokolada. Sama vem, da kadar posežem po čokoladi, jo res hitro pojem, brez da bi v njej sploh uživala. Pri tej čokoladi je situacija drugačna. Ker je okus bogat in sladek je njen namen, da uživaš v vsakem koščku in ne da jo kakor hitro lahko "zbašeš v želodček".  Najboljša stvar pa je, da lahko tole čokolado jem brez slabe vesti, saj vem, da vsebuje same fine sestavine, ki ne škodijo mojemu telesu. Pa dober tek :) 


Se vam že cedijo sline ? Potem hitro pokukajte v spletno trgovino, kjer Rawr čokoladice čakajo na vas po akcijski ceni, 3, 50 
Hvala za branje !


You Might Also Like

1 commentsFollow @cindysabolcec on Instagram