CHRISTMAS WISHLIST 2015

Končno tudi kakšna objava v slovenščini. Res ne morem verjeti, da je že  skoraj  božič ! Zdi se mi, kot da sem šele včeraj ležala na prelepi...

Končno tudi kakšna objava v slovenščini. Res ne morem verjeti, da je že skoraj božič ! Zdi se mi, kot da sem šele včeraj ležala na prelepi hrvaški obali in jedla sladoled, sedaj pa že okrašujem svojo sobo z božičnimi okraski. Res je noro kako čas beži, pa vem, da to rečem vsako leto. 
Ravno zato, ker je leto naokoli, je čas za objavo o božični listi želja. Nisem velik materialist in če si kaj želim za božič niso zgolj le materialne stvari, ampak zdravje, srečo in ljubezen. Brez tega nima nič pomena. Vseeno pa imam kot vsaka najstnica in ljubiteljica kozmetike ter ostalih ženskih stvari tudi sama listo izdelkov, ki bi si jih želela imeti :) Pa poglejmo, kaj se skriva na seznamu. 1) Rosefield The Bowery Watch (click)
Nekaj časa sem si želela DW uro in sem jo že skoraj kupila, potem pa mi je prijateljica in bloggerka Anna pokazala Rosefield ure in me z njimi čisto navdušila. Cenovno so dostopnješe od DW in tudi lepše po mojem mnenju. Cena ene je 89 € z brezplačno poštnino. Mogoče bom celo sama sebe obdarila z njo za božič hihi  :)

2) Forever New Matilda 2016 Diary (click)

Dolgo že iščem planer, ki bi čisto ustrezal mojemu okusu. Trenutno imam Greenwichev planer, ki je kar drag, ampak kvaliteten, vendar sem se ga že malce naveličala in mislim, da rabim novega. Tale je popoln, ampak poštnina je nažalost zelo visoka :(

3) Lush Butterfly gift (click)
Prejšnjič sem v Lushevi trgovnici v Ljubljani naletela na losjon za tuširanje Ro's Argan. Tako mi je dišal, da sem ga hotela takoj kupiti, ampak se mi je zdela cena 30  za 225 g preveč. Potem pa sem videla tole darilce, ki vsebuje omenjen losijon v manjši embalaži in Sultana of Soap milo. Zelo zelo zelo mi je všeč ! Cena - 15, 95 €.

4) Real Techniques Bold Metals Brushes  (click)
Tile čopiči izgledajo res neverjetno ! Obožujem zlato, srebrno in rozo-zlato barvo in mislim, da bi si vsaka želela tele lepotce v svoji makeup zbirki. Žal se jih ne da kupiti skupaj v kompletu, individualno pa so na voljo preko Licila.si.

5) Elizabeth Arden Green Tea Honey Drops Body Cream (click)

O tem izdelku sem slišala že veliko pozitivnega in sem ga že skoraj dala v košarico, ko sem bila na letališču na poti v Grčijo, a sem si nato premislila, sedaj mi je mogoče malce žal, ker obožujem vonj zelenga čaja in medu. Pri nas je na voljo na Salma.si.


Kaj pa si ti želiš za božič ? Želim ti lepe praznike in hvala za branje ♡

You Might Also Like

0 commentsFollow @cindysabolcec on Instagram