MY MONTH IN PHOTOS || June 2015 (SLO)

Uh, ta mesec je bil pa res zanimiv in napet hkrati. To je zadnji mesec, ki sem ga preživela kot srednješolka, sedaj pa se odpravljam no...


Uh, ta mesec je bil pa res zanimiv in napet hkrati. To je zadnji mesec, ki sem ga preživela kot srednješolka, sedaj pa se odpravljam novim pustolovščinam naproti kot študentka, juhuu končno !! Teh 30 prijetnih junijskih dni sem preživela zelo različno. Prvi teden je bil peklenski, predvsem zaradi kupa učbenikov, ki sem jih morala predelati za dodaten maturitetni predmet. Do 21. junija sem bila fokusirana predvsem na maturo, po tem pa začela uživati resnično zaslužene počitnice. Junij je bil prepleten s čustvi, najprej s strahom ali bom uspela opraviti vse z odliko, potem z ljubeznijo, ki mi jo je namenjala družina ob vseh naporih,  ter tudi z žalostjo, saj sem se morala posloviti od svoje najboljše prijateljice, ki se je preselila v Makedonijo. Takšno je pač življenje, ni vse vedno tako kot si želiš. To sem že zdavnaj spoznala, a vseeno je v mojem življenju ogromno srečnih trenutkov, ki jih delim z vami najpogosteje preko Instagrama :) Tako sem v juniju naprezala možgane ob učenju ekonomije, testirala izdelke Alpstories (objava o mnenju prihaja kmalu), odprla streho na svojem prijatelju na 4 kolesih in uživala v vožnji z vetrom v laseh, si polnila želodček s kitajsko in tajsko hrano na odprti kuhni, bila nagrajena za odličen uspeh v vseh 4 letih, izdelovala dekoracije za sobo, uživala ob najboljšem chai latte v Celju v Kuba cafe, se jezila nad gužvo na slovenski avtocesti in preživljala prelepe dneve s svojim dragim :) Adijo junij, živjo julij in s teboj morje ter vroče poletje !
You Might Also Like

8 comments

 1. Zdaj kot študentka ti bo šele čas šel hitro, vsaj meni je nenormalno hitro šel :) Kam si se pa vpisala? :) Drugače pa zdaj imaš zaslužene počitnice, matura je za tabo, zdaj pa samo uživaj! Na IG pa vidim, da si že na poti k temu kar je prav :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, verjamem, že zdaj je šel zlo hitro :( Čakam še rezultate vpisa, tako da nevem še hehe :) Res se bom to poletje potrudila izkoristiti maksimalno ! Tudi tebi želim super počitnice ;)

   Delete
 2. Čudovito, da si tako pozitivna ;) Kam pa si se drugače vpisala? Meni je preostalo še eno leto gimnazije - učenje na polno, da bo matura kar najboljša ter uspeh prav tako :D Poletje pa le izkoristi ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hvala <3 Na biokemijo in ekonomijo :) Oo tebi ko si gimnazijska pa res ne preostane drugega kot učenje naslednje leto :( ampa zdaj uživaj počitnice, da si nabereš nove moči ! :)

   Delete
 3. Pridna, joj ti želim, da boš na faksu norooooo uživala in se mela TOP:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hvala Monika, tudi js to upam in pa predvsem da bom imela veliko časa za spoznavanje Ljubljane in za blogganje :)

   Delete
 4. Tudi sama sem imela maturo in vem kako je bilo v juniju, grozno haha :P
  Upam samo, da bom sprejeta na faks, v ponedeljek komaj izvem rezultate :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Šele zdaj sem videla komentar :( Si bila sprejeta ? :)

   DeleteFollow @cindysabolcec on Instagram