ZA VSE SLADKOSNEDE - BEAUTY SWEETIES

Tale objava bo prava sladkorna bomba za vse sladkosnede (tudi jaz sem ena izmed njih). Preden pa začnem s pisanjem, bi se rada zahvalila Bea...

Tale objava bo prava sladkorna bomba za vse sladkosnede (tudi jaz sem ena izmed njih). Preden pa začnem s pisanjem, bi se rada zahvalila Beauty Sweeties za pošiljko 5 vrečk slastnih bombončkov, ki sem jih prejela. 
Moram priznati, da za to blagovno znamko še nisem slišala, zato sem bila čisto navdušena, ko sem dobila priložnost, da njihove bombončke tudi preizkusim :)

Na sliki manjkata 2 vrečki, upsi ! Kaj pa naj, če so tako dobri ? :)

Kar naredi te izdelke posebne, je to, da vsebujejo: vsaj 20% sadnega soka, aloe vera gel (0,015%) koencim Q10 (0,015%) in kolagen (0,015%).

Na voljo so 3 vrste sladkorčkov:
Sadni želatinasti srčki (okusi: mango-breskev, granatno jabolko-malina in acai jagode-gozdni sadeži)
Jogurtovi kremni pralineji (okusi: enaki kot pri želatinastih srčkih)
Sadne zvezdice (okusi: melona in rdeča grenivka-brusnica)

Jaz sem v pošiljki dobila sadne zvezdice (rdeča grenivka in brusnica) in vse želatinaste srčke. 
Najprej me je navdušila embalaža, saj je polna barv in že na pogled izgleda okusno. Res nevem kako bi se lahko temu uprla? 

Ker sem velika ljubiteljica želatinastih bombonov, ni presenetljivo, da so mi bili sadni srčki takoj zelo všeč, pa tudi moja mami jih obožuje ! :)
Zvezdice me niso preveč navdušile, saj so za moj okus malce presladke. Za vse tiste, ki pa to obožujejo, bi bili verjetno odlični (naprimer: mojemu fantu, ki jih kar ni mogel spustiti iz rok). 

Moji najljubši ! :)

Kakšni so jogurtovi kremni pralineji pa žal ne morem povedati, saj jih nisem preizkusila. Sem pa prepričana, da mi ne uidejo naslednjič, ko grem po nakupih :) 

Sladkorčki še do pred kratkim niso bili na voljo v Sloveniji, sedaj pa jih lahko zaslediš v prodajalnah Interspar, OMV, Mol in LeClerc.
Beauty Sweeties pa lahko najdeš tudi na njihovi Facebook strani - tukaj.

 

You Might Also Like

4 comments

 1. Zdravo! :) Tvoj blog sem ravnokar odkrila, in moram povedati, da mi je zelooo všeč tvoj stil pisanja + slik. Nova redna bralka tukaj! ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Živjo ! Jooj hvala ti, to zelo cenim ! Tudi jaz sem tvojega pogledala in tudi meni so teme o katerih pišeš zelo všeč hihi :)

   Delete
 2. ti bombončki izgledajo super! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, sej so tudi kr okusni :) Ti priporočam, da srčke sprobaš, ti so meni najbolj všeč :)

   DeleteFollow @cindysabolcec on Instagram